Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2015

Tervetuloa!

Hip ja hei, tänään on ilon päivä ja aihetta juhlaan: Jälkiruokalan ovet avautuvat! Takana on melkoisen monta tuntia suunnittelua, loputonta soutamista ja huopaamista, pää sauhuten miettimistä - ette uskokaan, miten vaikeaa on keksiä blogille nimi! - ja teknisiin juttuihin perehtymistä. Oman aikansa otti myös se, että sain sanottua hyvästit aiemmalle blogilleni, josta varmastikin joskus tuonnempana kerron hieman lisää. Nyt kuitenkin itse asiaan!


Tämä blogi keskittyy niihin asioihin, jotka ovat kotikokin sydäntäni lähinnä: jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Jonkin verran on luvassa suolaisiakin syötäviä, voileipäkakkuja ja sen semmoisia, mutta pääpaino on kuitenkin makeissa herkuissa, sillä onhan sokeri elämän suola! Jälkiruokalassa innostutaan toisten resepteistä ja kehitellään omia, pöllytellään jauhoja, nuuhkitaan kanelia ja kardemummaa, juodaan kahvia muumimukeista, upotetaan kädet taikinaan ja lopuksi tietysti nuollaan kulho. Tervetuloa mukaan!

12 kommenttia:

 1. Onnea onnea uudelle blogille ❤ Ihan mahtavaa, että olet taas linjoilla!! Kyllä tähän bloggeriin pian oppii. Hienon nimen olet antanut blogillesi, odottelen innolla uusia ohjeita!
  Aurinkoista vapun päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, Kirsi! <3 Ihan huippua kyllä pörrätä blogimaailmassa taas! Tauko venähti niin pitkäksi, että ehtikin tulla jo kova ikävä tätä kaikkea. Resepti-ideoita pyörii kyllä mielessä yllin kyllin; vielä kun saisi jostain lisää tunteja vuorokauteen, että ennättäisi testaamaan niitä kaikkia käytännössä. :)

   Poista
 2. No mutta hei! Mikä ihana yllätyskommentoija olikaan blogissani käynyt. :D
  Ilahduin niin tuossa viikolla kun huomasin kirjaesittelystä että siellähän oli mukana tuttu blogi, paljon onnea kirjasta ja uudesta blogista!
  Nimi on just hyvä. Eilen tykkäsinkin jo blogistasi fb:ssä tietämättä että se olitkin sinä :D Lisään heti blogisi lukulistaani, jee kun olet täällä taas ihanine ohjeinesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täällä eletäänkin jännittäviä aikoja kirjan suhteen, kun en itse ole vieläkään saanut sitä käsiini enkä siis tiedä, miltä se livenä näyttää. Täytyy varmaan lähipäivinä tehdä vakoiluretki kirjakauppaan, jos tekijänkappaleiden ilmestymistä postilaatikkoon joutuu vielä odottelemaan. :D

   Poista
 3. Kiva, että olet palannut!:) Joskus aina olenkin miettinyt, vieläkö joskus jatkat vai lopetitko vallan. Välillä tekeekin hyvää aloittaa uudelleen ihan puhtaalta pöydältä. Vuodatuksen kuvasotkut olikin aikoinaan ihan hyväksi vain, kun sai itsekin vihdoin aloitettua alusta uudella nimellä ja uudessa paikassa.:) Äkkiä tähän bloggeriinkin tottuu, aika helppokäyttöinen on. Ja täälläkin välillä omat ongelmansa on. Nyt en esimerkiksi onnistunut liittymään lukijaksesi. Ei tapahdu yhtään mitään, kun painaa liity tähän sivustoon. Sellaista on sattunut bloggerin blogeissa ennenkin, ja todennäköisesti on jotain väliaikaista. Kokeillaan ensi kerralla taas uudelleen. Hyvä uusi nimi blogilla! Tiedän, se nimen keksiminen on hyvin vaikeaa, kun blogejakin alkaa olla niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin, pitäisiköhän sitä minunkin yrittää omaksua tuommoinen positiivinen asenne Vuodatuksen sotkuja kohtaan. :) Täytyy myöntää, että kuvien menettäminen kirpaisi silloin taannoin pahasti, mutta oli kai siinä sitten jotain hyvääkin; tuntuu kivalta ja jänskältä aloittaa nyt ihan alusta uudessa osoitteessa. (Sitä paitsi osa vanhoista kuvistani oli takuulla niin huonoja, että sietivät hävitäkin bittiavaruuteen... :D)

   Uusia blogeja on tosiaan tullut kuin sieniä sateella viime vuosina! Oli vähän eri meininki silloin kesällä 2007, kun rupesin ensimmäistä blogiani kirjoittelemaan. :)

   Poista
 4. Oooooh, IHKUA ku noot tullu takasi, mulla oliki ikävä ja ihimettelin, että mihinkä nää oikee hävesit, mutta aika tosiaa o rajallista, voi ku sitä tosiaa sais jonkukaa tunnin vuorokautee lissää ja ommaan ikkään ees muutaman vuojen :D Bloggerista moon tykänny ku hullu puurosta, harmitti vaa ku en aikasemmi vaihtanu, jottai o tullu jo opittua, jos tarvit apua, ni hihkase, mää autan jos ossaan!! <3 Ja tuhannesti tervetulua takasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiitos ja kiitos, Anne! <3 Syvälle elämän syövereihin tuli välillä kadottua ja asiat oli pantava tärkeysjärjestykseen, mutta onneksi aika aikaansa kutakin. Nyt intopinkeänä täällä taas, uusia reseptejä testailemassa ja Bloggerin luonteenpiirteitä ihmettelemässä. :) Apua saatan hyvinkin välillä kaivata, minäpä sitten hihkaisen! :D

   Poista
 5. Hei vielä tätäkin kautta! Ihana seurata kokeilujasi täältä ja joskus aina päästä maistamaan ihan oikeastikin :) Ja sitten kun alkaa tulla sellaisia popup-haaveita, lyödään hynttyyt yhteen, jookos? Jälkiruokala goes Fiiantie...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Popup-haaveitahan on ollut jo piiiiiitkään, joten jookos-kookos, kiinni veti! Ehkä jo joskus tämän vuoden puolella? :)

   Poista
 6. Voi miten hienoa...minäkin ihmettelin minne katosit 😉mutta tosi kiva että olet taas linjoilla ja oikein hyvä nimi blogilla.Olisi mahtavaa kun itsekkin uskaltaisi uudistua 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Viltsu! Onpa mukava kuulla, että on kaivattu! <3

   Poista